wetenschappers genezen kanker maar er is geen interesse
Auteur
Bericht
~*~AngelWings~*~ AngelWings
Aantal berichten : 840 Leeftijd : 57 Hobby's : Digitale beeldbewerking, lezen, dichten en schrijven Humor : JAH! Angel Wings : 17908 Reputatie : 0 Registration date : 11-03-08
Onderwerp: wetenschappers genezen kanker maar er is geen interesse 16/7/2011, 22:59
wetenschappers genezen kanker maar er is geen interesse Gezondheid | actueel nieuws | 10 Juli 2011 | 19:54:15
Wetenschappers aan de Universiteit van Alberta in Edmonton (Canada) hebben in een artikel laten weten dat zij kanker kunnen genezen. Het is een simpele methode waarbij standaard medicijnen worden gebruikt. De methode bestaat uit het gebruiken van Dichloorazijnzuur (DCA) wat op dit moment gebruikt wordt tegen stofwisselingsziekte. Op deze manier zou men zich niet zorgen hoeven te maken van bijwerkingen op korte en/of lange termijn.
Voor dit type medicijn hoeft er geen patent aangevraagd te worden. Zodoende kan iedereen het niet alleen op grote schaal gebruiken maar ook goedkoop, dit in tegenstelling tot de dure medicatie die tegenwoordig worden geproduceerd door de grotere farmaceutische bedrijven.
De Canadese wetenschappers hebben het Dichloorazijnzuur getest op menselijke cellen; hierbij werden de long, borst en hersen kanker cellen gedood en bleven de gezonde cellen onbeschadigd. Dit werd getest op ratten met ernstige tumoren. De cellen begonnen te krimpen wanneer zij werden gevoed met water waar Dichloorazijnzuur in zat.
Waarom zijn de grote farmaceutische bedrijven hier niet bij betrokken? En waarom is de media niet geintereseerd in deze ontwikkelingen. het proces
In het menselijk lichaam is er de natuurlijke kanker welke de menselijke cel orgaan aanvalt, deze cel orgaan wordt ook wel een Mitochondrion of Mitochondrium genoemd. Maar deze ‘aanval’ ontstaat alleen als deze op een bepaalde manier worden geactiveerd. Wetenschappers dachten eerst dat deze Mitochondrion cel dusdanig beschadigd was en daarom niet bruikbaar is.
Om die reden begonnen zij zich dus te richten op de Glycolyse. De Glycolyse is een proces waarbij glucose (suiker) met behulp van enzymen in tien stappen wordt afgebroken tot Pyrodruivenzuur. Dichloorazijnzuur is niet afhankelijk van Glycolyse maar van Mitochondrion; het activeert de Mitochondrion wat resulteert dat deze cel orgaan de kanker cellen aanvalt. positieve bijwerkingen Een bijwerking van dit proces heractiveert ook het proces genaamd Apoptose, dit is het proces van geprogrammeerde celdood. Mitochondrion bevat namelijk een belangrijke ‘zelfvernietiging knop’ welke word ‘ingedrukt’ wanneer deze in aanraking komt met kanker cellen. Zonder dit groeien de tumoren en weigeren de cellen dood te gaan.
Dankzij Dichloorazijnzuur kunnen goede functionerende Mitochondrion cellen hierdoor alsnog dood gaan. Met Glycolyse uitgeschakeld produceert het lichaam minder melkzuur waardoor het slechte weefsel rond de kanker cellen niet afbreekt en nieuwe tumoren ontstaan.
geen patent geen winst
Farmaceutische bedrijven investeren niet in dit onderzoek om de simpele reden dat er geen patent gelegd kan worden op Dichloorazijnzuur (DCA). Zonder patent kunnen zij namelijk moeilijk geld verdienen, wat zij bijvoorbeeld nu wel doen met het AIDS patent.
Omdat de farmaceutische bedrijven dit niet willen ontwikkelen, wordt er gevraagd of andere onafhankelijke laboratoriums willen beginnen met het produceren van dit medicijn en meer onderzoek willen doen om bovenstaande bevindingen te bevestigen. Volgens de wetenschappers aan de Universiteit kan de basis gelegd worden in samenwerking met de Universiteiten die maar al te graag willen helpen om een effectieve medicijn te ontwikkelen om kanker te genezen.We leven schijnbaar in een wereld waarbij regeringen en (farmaceutische) bedrijven misbruik maken van deze (dood)zieke mensen om zodoende hun economie te laten groeien.